Ketenpartners

Samenwerking

Durlinger financieel beheer werkt samen met geselecteerde, gekwalificeerde en gecertificeerde ketenpartners in de financiële zorgverlening. Verschillende budgetcoaches, budgetbeheerders, beschermingsbewindvoerders, mentoren en Wsnp-bewindvoerders in heel Limburg zijn dagelijks in de weer om hulpvragers weer financieel stabiel te krijgen. Door deze vorm van samenwerking bieden wij veel vakkennis en professionaliteit die ten gunste van de hulpvragers komt. Snelle en adequate hulpverlening zorgt voor minder verstrekkende gevolgen.

 

Werkgebied

Durlinger financieel beheer biedt haar diensten aan in de gehele provincie Limburg. Onze ketenpartners werken vanuit diverse plaatsen verspreid over de hele provincie. Door deze brede geografische dekking kunnen meer hulpvragers bij ons terecht, met de garantie toch in de buurt geholpen te worden.

 

Diensten

We bieden een uitgebreid scala aan hulpdiensten voor particulieren met financiële problemen. Gaat het nu om wanorde in de thuisadministratie of ligt het wat moeilijker en stapelen de rekeningen zich alsmaar op? Of zijn de achterstallige betalingen een nog groter probleem geworden en praten we inmiddels over schulden?
Van budgetcoaching, budgetbeheer, beschermingsbewind tot en met de wettelijke schuldsanering. Daarnaast bieden we tevens diensten aan zoals mentorschap, externe vertrouwenspersoon en verzuim management om ondernemingen en organisaties te ondersteunen. We zetten daar waar nodig steeds het passende hulpmiddel in. Door deze diversiteit onderscheiden we ons van de plaatselijke hulpverlener die vaak maar in één vakgebied werkzaam is. Grootschaligheid is bij Durlinger financieel beheer dus een extra voordeel.

 

Focus op hulpvragen

Door de combinatie van de vaste samenwerking met diverse werkgevers en organisaties en daarnaast de vaste samenwerking met onze ketenpartners zijn wij op de cruciale fronten actief en kunnen daardoor steeds beter en professioneler reageren op actuele ontwikkelingen binnen het schuldenvraagstuk met de hieraan gelieerde diensten.